SMS Parking

Плаќање за паркирање со леснотија

Достапно за вашиот телефон

Апликација за плаќање на зонско паркирање со SMS пораки

Download on the App Store Достапно на Google Play Откријте во AppGallery

Брзо и лесно

Додади автомобили еднаш
испрати пораки лесно подоцна

Ажурирање

Над 500 паркиралишта во
повеќе од 100 градови низ Европа

Локација

Автоматско откривање на зоната
врз основа на вашата локација

Поврзете се со нас

Сеуште тука? Преземете!

Достапно е сега за вашиот телефон

Download on the App Store Достапно на Google Play Откријте во AppGallery

Дизајнирано во Софија Направено во Германија

© 2024